СПА Астор Гардън Св. св. Константин и Елена

Здраве и красота чрез силата на минералната вода

3 външни басейна (плувен, детски и топъл минерален басейн) и вътрешен басейна с минерална вода. Сауна, парна баня, тангенторна вана, СПА терапии и процедури. Изцяло оборудвана малка зала за ефективна тренировка и поддържане на тонус. Спокойствие и положително зареждане в зоната за релакс. Професионални масажи за изтънчен подарък към себе си. За абсолютната наслада, възстановяване, профилактика и лечение на гостите, се предлагат и пакети, съвместно с „Aquahouse Thermal & Beach“, който е в непосредствена близост до хотела.

Разположен е на самия морски бряг в курорта Св. Св. Константин и Елена – на 10 минути от Варна. Разполага с 14 вътрешни и външни басейни, 25-метров плувен басейн и топъл минерален басейн, външна финландска сауна с изглед към морето, джакузи, зони за релакс и плаж.

Аquahouse Thermal & Beach следва най-новите тенденции в балнео, СПА и Wellness процедурите, за да може целогодишно гостите да се насладят на пълен релакс в четирите зони с различни възможности за почивка, рехабилитация, плаж и забавления и то на морето.

Комплексът е дестинация за балнеология, балнеопрофилактика, СПА, Wellness, спорт, грижа за здравето, красотата, младостта и добрата кондиция. Минералната вода в комплекса е с доказани лечебни свойства благодарение на високата си минерализация.

СПА център Астор Гардън

В СПА центъра на Астор Гардън може да си подарите релаксиращи масажи, вани и възстановителни терапии. Използваме натуралните и етерични масла от луксозните предложения на Anne Semonin Paris. Работното време на СПА Центъра в Астор Гардън е от 8:00 до 20:00.

Спа етикет

Предварителната резервация Ви гарантира, че ще получите желаната терапия в най-удобното за Вас време. Моля уведомете при записването си, ако страдате от високо кръвно налягане, алергия, разширени вени или друго заболяване или ако сте бременна. Ако имате предпочитания към мъж или жена терапевт, уточнете го. Тук е мястото да се информирате за неустойките, които дължите ако откажете вашата сесия.

За да се насладите пълноценно на терапията, бъдете при нас 10 мин. преди запазения час. Вслучай на закъснение това ще намали нейната ефективност. Вашата терапия трябва да приключи навреме, за да не бъде ощетен следващия гост. Началото на терапията започва с часа на резервациятаи приключва с напускането на СПА кабината. Времето за душ в стаята за терапия е процедурно време.

Отказ от резервация – разбира се, че понякога се налага да се откажете от записания час, но очакваме да ни усведомите своевременно.

СПА облекло – банският костюм е задължителен при използването на басейн, сауна, парна баня в СПА център Астор Гардън. Лек спортен екип и чисти спортни обувки за фитнес залата.

Мобилни телефони, пейджъри и преносими компютри, както и разговори на висок глас в общите зони са недопустими.

Комуникацията с терапевта е важна. Можете да обсъдите с него/нея всички аспекти на Вашата програма, включително светлината, звука и температурата в стаята. Ако имате въпроси по отношение на терапията или изпитвате дискомфорт, ако желаете по-дълбок или по-повърхностен масаж, споделете с терапевта.

Цените на всички услуги са в лева, с включени ДДС. Можете да уредите сметката си на СПА рецепция преди терапията. За удобство на гостите, сумата на терапията може да бъде записана по сметката им.

Допълнително възнаграждение не е включено в цената на терапията и изцяло зависи от Вашата удоволетвореност от професионализма на нашите терапевти. Сумата зависи от степента на Вашето задоволство. Може да бъде дадена лично или оставена на СПА рецепция.

СПА център Астор Гардън не носи отговорност за изгубени или откраднати вещи. Оставете ценните си вещи в сейфа на хотелска рецепция.

Видове услуги

Спа Ритуали Продължителност Цена
“Grand Cru” – Оптимално винотерапевтично изживяване за тяло 2ч. 25 мин. 250,00 лв
Изборът на сомелиера /ексфолиация и подмладяваща маска/ 55 мин. 120,00 лв
Кюве специал/масаж ритуал с винени лапи/ 1 час 25 мин 150,00 лв
Терапии за тяло
Детокс бодирепинг/ексфолиране,маска със спирулина и стягащ серум с антицелулитен ефект/ 55 мин. 150,00 лв.
Лек против уморен гръб/със самозагряваща се минерална кал/ 55 мин. 110,00 лв.

Масажи и вани

Наименование Продължителност Цена
Масаж на цяло тяло 35 мин. 50,00 лв.
Масаж на цяло тяло 55 мин. 80,00 лв.
Масаж на цяло тяло 75 мин. 120,00 лв.
Масаж антицелулитен 35 мин. 60,00 лв.
Вана с минерална вода 25 мин. 40,00 лв.
Вана с морски соли от остров Ноармутие 25 мин. 50,00 лв.

Външни посещения

Услуга Цена
Басейн (възрастни/над 12г.) 10,00 лв.
Басейн (деца от 2г. до 12 г.) 5,00 лв.
Фитнес 8,00 лв.
Сауна, парна баня, басейн 15,00 лв.
Сауна, парна баня, басейн и фитнес 20,00 лв.
Медицински преглед 30,00 лв.
Измерване на кръвно налягане 8,00 лв.
Translate »
Еко СПА центрове