СПА център Луна Златни пясъци

БАЛНЕОЛЕЧЕНИЕ
Балнеоложкият център към хотел „Луна” е с изградена дългогодишна традиция в предлагането и извършването на лечебни, възстановителни и профилактични процедури.

На разположение на гостите са различни кабинети, в които нашият високо квалифициран екип, под ръководството на лекар-физиотерапевт, извършват над 50 индивидуални процедури и комбинирането им в специализирани балнео-лечебни програми, в зависимост от Вашите специфични нужди и здравословно състояние.

Ние ще Ви предложим Балнео-лечебни програми за 5 и 10 дни:

Балнеолечебна програма
Калолечебна програма
Антистрес
Артроревматична програма
Фитотерапия
Отслабване
Релакс
Артро програма GUNA
Програма VITAL

Ефекта на предлаганите процедури и програми се засилва от естествените природни дадености на региона (специфичният микроклимат с тонизиращо и закаляващо действие, въздух с повишено съдържание на кислород, йод, бром и флуор; морската вода и минералните извори; лиманната лечебна кал; таласопродуктите и лечебните билки), които нашите специалисти успешно прилагат за лечение и профилактика на:
– Дегенеративни заболявания на гръбначния стълб и ставите;
– Ревматични заболявания в неактивен стадий;
– Болести на периферната нервна система (радикулити, плексити, невралгия);
– Функционални заболявания на нервната система (стрес, умствена и психическа преумора, невроза);
– Хронични неспецифични заболявания на дихателната система.

БАСЕЙНИ

Външен басейн

Външният басейн е разположен на голямата слънчева тераса, има дължина 20 м и дълбочина от 1,20 м до 1,40 м, разполага и със детска секция за най-малките ни гости. Кристално чистите води и лекият полъх на морския бриз създават невероятна атмосфера за релакс и забавления.

Вътрешен басейн

Вътрешният ни басейн е част от Balneo&Spa центъра на хотела. Дълъг е 25 м., с дълбочина от 1,20 до 1,40 м. С грижа за Вашето здраве ние сме създали спокойна и уютна обстановка, в която да се възползвате от даровете на природата. Отново сме се погрижили и за малките ни гости, като басейнът е оборудван и с детска секция. За Вашия пълен комфорт, басейнът е отопляем през месеците Април, Май, Септември и Октомври.

САУНА & РЕЛАКС

Сухият и горещ въздух в сауната действа възстановяващо и укрепващо за организма, като спомага за отделянето на токсини. Сауната е идеалното средство против ежедневния стрес и наднорменото тегло.

Спа центърът на хотел Луна разполага с традиционна финландска сауна.

Нежната топлина в сауната прониква през кожата в цялото тяло, като генерира незабавно отстраняването на умората и стреса.

На Ваше разположение са и релакс зона, както и малка фитнес стая.

Translate »
Еко СПА центрове