СПА център Ралица Супериор Албена

Спа Центърът е разположен в 4-звездния хотел “РАЛИЦА СУПЕРИОР”. Предлага на своите гости уникална възможност да се насладят на спокойствието и лукса, съчетано с лечение и отдих. СПА центърът съчетава наличието на минерални води и благоприятен климат с приятна и уютна атмосфера, отличен екип от специалисти – физиотерапевти, рехабилитатори, козметици. Центърът се специализира, както в лечебни програми и процедури, така и в релаксиращи и козметични терапии.

На разположение на своите гости, СПА Център ”Ралица Супериор” предлага богата гама от удобства и услуги за пълноценна релаксация и лечение.

  • вани за водолечение – тангенторни, галванични, перлени
  • джакузи
  • топлолечение по метода на фангопарафиновите апликации
  • сауна
  • парна баня
  • електротерапия – приложение на нискочистотни токове, ултразвук, магнитотерапия, както и лечение на целулит с професионален апарат “Bodyformer”
  • басейн с минерална вода с подвижна покриваща конструкция
  • фитнес зала
  • масажни кабинети
  • козметично студио

Програми

ENJOY – 3 дни 177 лв.Перлена вана с билки, Частичен масаж, Цял Арома масаж, Козметична маска на лицето, Сауна /Парна баня, Джакузи, Частични хладни увивания с алги

REFRESH – 5 дни 261 лв.
Лекарски преглед, Перлена вана с билки, Хладни увивания с алги, Маска на лице, Частичен масаж, Джакузи, Сауна

ENJOY – 2 дни 140 лв.
Перлена вана с билки, Частичен масаж, Козметична маска на лицето, Сауна /Парна баня, Джакузи, Частични хладни увивания с алги

DE-STRESS – 5 дни 309 лв.
Лекарски преглед, Перлена вана с алги, Топли увивания с фанго, Електротерапия, Частичен таласо масаж, Маска на лице с алги

ИНТЕНЗИВНА ЛЕЧЕБНА ПРОГРАМА – 5 дни 348 лв.
Най-бързият начин за възстановяване на тялото след травми, болки, хронични заболявания. Програмата е подходяща при проблеми в опорно-двигателния апарат и в периферната нервна система. За кратко време се комбинират различни лечебни фактори.

АРТРОРЕВМАТИЧНА ПРОГРАМА – 10 дни 489 лв.
Тази програма е традиционният балнеолечебен курс комбиниращ полезното действие на природните богатства и съвременната медицина. Изключително ефективна ремисия (гарантирана от 6 до 9 месеца) за всички видове заболявания на опорно-двигателната система – артрити, артрози, контузии и травми …

АРТРОРЕВМАТИЧНА ПРОГРАМА – 15 дни 579 лв.
Тази програма е традиционният балнеолечебен курс, комбиниращ полезното действие на природните богатства и съвременната медицина.
Изключително ефективна ремисия (гарантирана от 6 до 9 месеца) за всички видове заболявания на опорно-двигателната система – артрити, артрози, контузии и травми …

УЕЛНЕС – РИТУАЛ МЕД И МЛЯКO 65 лв.
Млякото и медът са сред най-ценните дарове на Природата. Комбинирани в един релаксиращ уелнес-ритуал, те въздействат отпускащо на тялото и душата, хидратират и омекотяват кожата и ви потапят в света на красотата и удоволствието.Букет от аромати, цветове и билки за една истинска наслада и кадифено гладка кожа!
Вихрова вана с мляко, Масаж на гърба с мед, Маска на лице с натурални билки

WELLNESS DAYDREAM 82 лв.
Този еднодневен Spa-пакет е перфектният избор за всеки, който иска да се докосне за първи път до света на хармонията, здравето и красотата.
Сауна или парна баня, Частичен Арома масаж, Хладни увивания с алги

DOUBLE RELAX (РЕЛАКС ЗА ДВАМА) 133 лв.
Насладете се заедно на релаксиращи Spa ритуали – потопете се в море от удоволствие и емоции и върнете своя душевен и физически баланс.
Перлена вана /по 1 на човек, Частичен Арома масаж /по 1 на човек

SPA- RENDEZ-VOUS (РОМАНТИКА ЗА ДВАМА) 127 лв.
Започнете Вашата Spa – среща с отпускаща парна баня или сауна. Забравете за умората и стреса на ежедневието и споделете с вашия партьор букета от божествените удоволствия.
Сауна или парна баня 1час, Общ класически масаж /по 1 на човек

Translate »
Еко СПА центрове