СПА център Свети Никола

СПА центърът на СПА хотел „Свети Никола” се захранва с хипертермална минерална вода – 75°С. Водата се препоръчва за лечение при заболявания на опорно-двигателния апарат, респираторни заболявания, заболявания на периферната нервна система. Възползвайки се от тези показатели и приложения на минералната вода в съчетание с уникалния климат на град Сандански и под грижите на висококвалифициран екип от СПА терапевти, СПА центърът на хотела предлага оздравителни и профилактични програми при артро-ревматични и респираторни заболявания. Това е и мястото, където клиентите ще се потопят в изобилие от релаксиращи, възстановяващи и разкрасителни терапии и процедури с висококачествени продукти на водещи марки от СПА индустрията.

Видове масажи

Класически масаж на цяло тяло – 40 мин. 40.00 лева

Оптимизира кръвообръщението и отпуска мускулите, в следствие на което тялото напълно се възстановява от умората.

Частичен класически масаж – 20 мин. 25.00 лева

Насочен към най-уязвимите части на тялото, има енергизиращо действие.

Масаж на четири ръце – цяло тяло – 40 мин. 50.00 лева

За пълен релакс с двойно по-силен ефект.

Масаж на четири ръце – частичен 20 мин. 30.00 лева

За пълен релакс с двойно по-силен ефект.

Сапунен масаж/Хамам – 60 мин. 50.00 лева

Един идеален начин за прочистване на тялото от вредните вещества чрез струя нагрята пара под налягане, което същевременно има и противовъзпалително, хидратиращо и болкоуспокояващо действие. След необходимото загряване на тялото идва ред на масажа, който се състои от два етапа – “силов ориенталски пилинг” следван от релаксиращ сапунен масаж.

Лечебен масаж – цяло тяло – 40 мин. 40.00 лева

Подпомага бързото възстановяване на организма.

Лечебен масаж – частичен – 20 мин. 25.00 лева

Подпомага бързото възстановяване на организма.

Арома масаж – 30 мин. 35.00 лева

Комбинира действието на масажа с лечебните свойства на етеричните масла, приети от организма чрез кожата и обонянието.

Рефлекторен масаж на ходилата – 30 мин. 30.00 лева

Освобождава тялото от напрежението и токсините, подобрява кръвообръщението, възстановява енергията и баланса на целия организъм.

Антицелулитен масаж – 30 мин. 35.00 лева

Премахва целулитните бучки и възли и оформя силуета.

Антицелулитен масаж с мед – 20 мин. 30.00 лева

Премахва целулитните бучки и възли и оформя силуета, освобождавайки организма от натрупаните токсини. Релаксиращ масаж с шоколадов крем Овлажнява и подхранва кожата като същевременно възстановява тялото от натрупаната умора.

Релаксиращ масаж – 40 мин. 35.00 лева

Подходящ при умора, физическо и психическо натоварване; успокоява и тонизира мускулите, подпомага циркулацията на кръвта, стимулира лимфния поток, укрепва общото физическо състояние.

Релаксиращ масаж с шоколадов крем – 30 мин. 35.00 лева

Релаксиращ масаж с винен крем – 30 мин. 35.00 лева

Възстановява от натрупаната умора и стрес като същевременно оказва стягащо и подмладяващо въздействие върху кожата.

Релаксиращ масаж на ходилата с мед 15 мин. 15.00 лева

Съчетава лечебните свойства на меда с терапевтичния ефект на зонотерапията; оказва благотворно въздействие върху целия организъм и го освобождава от натрупаните токсини.

Медомасаж на гръб – 20 мин. 30.00 лева

Подобрява кръвообръщението и ускорява освобождаването на организма от непрекъснато трупащите се в него токсини, премахва напрежението и стреса, стимулира имунната защита, увеличава жизнения тонус и освежава.

Пилинг – 15 мин. 15.00 лева

Освен положителното въздействие от масажа, пилингът почиства кожата в дълбочина и я изглажда, стимулира възпроизводството на клетките и подобрява кръвоснабдяването им.

Терапии за тяло

Винотерапия – 60 мин. 45.00 лева

Терапия с антиоксидантно действие за ексфолиране и почистване в дълбочина на кожата.Активизира кръвообръщението,балансира нивото на рН и подпомага регенерирането на клетките.Благодарение на фруктовите киселини оказва и положително въздействие върху пигментните петна.Резултатът е чиста,гладка и хидратирана кожа.

Релаксираща терапия с кална маска за гръб – 45 мин. 35.00 лева

Възстановява тялото от натрупаната умора, стимулира кръвообръщението и оказва благоприятно въздействие върху кожата.

Розова терапия60 мин. 45.00 лева

Водни терапии

Перлена вана с минерална вода – 20 мин. 15.00 лева

Перлите(въздушните мехурчета) правят подводен микромасаж на тялото, което действа релаксиращо и ободряващо, а в съчетание с лечебните свойства на използваната минерална вода, успешно се прилага като част от оздравителна или профилактична терапия.

Перлена вана с етерични масла – 20 мин. 20.00 лева

Релаксираща и тонизираща процедура, чийто ефект е подсилен от използваните ароматни масла, оказва благотворно въздействие върху тялото, прави кожата копринено гладка и мека.

Вана с водорасли и морски соли – 20 мин. 25.00 лева

Естествен начин за регенерация на кожата, подобрява кръвообръщението и действа релаксиращо.

Кална вана – 20 мин. 25.00 лева

Стимулира кожата като повишава циркулацията на кръвта и енергизира кожните тъкани; оказва благоприятно влияние при лечение на кожни заболявания, заболявания на опорно-двигателния апарат, посттравматични състояния.

Тангентор – 30 мин. 20.00 лева

Ускорява кръво и лимфообръщението, подобрява обмяната на веществата в проблемните зони.

Солна стая

За гостите на хотел “Свети Никола” предлагаме посещение на солната стая в Спа центъра, като допълние в цената на нощувката

Терапевтичната роля на солта е известна от векове. Още от времето на Клеопатра се е прилагала халотерапия- терапия със сол. Халотерапията е ефективна при лечение на различни заболявания на горните и долните дихателни пътища (астма, бронхит, емфизем, кистозна фиброза), кожни болести (екзема, псориазис и други), както и за възстановяване от умора и изтощение.

Цена за външни посетители:

Възрастни- 8 лв
Деца- 4 лв

Translate »
Еко СПА центрове