СПА център Топола Скайс Топола

Уникалният DREAM SPA център е едно от най-желаните места за посещение в Топола скайс Ризорт и Аквапарк. Неповторимата и автентична българска атмосфера в DREAM SPA център припомня на българските посетители позабравените времена на старата градска баня, като място за раздумка и почивка, подходяща за цялото семейство. Запознава чуждестранните посетители с българската история и култура, съчетани в едно с разпускащи, зареждащи и одухотворяващи процедури и терапии. Наред с това, DREAM SPA център се грижи за подобряване на здравословното състояние на човека и постигане на цялостна хармония между духа и тялото.

Прилаганите терапии са с изцяло био български природни продукти. Използваните материали съдържат типични традиционни съставки като лавандула, роза дамаскена и производните им етерични масла, вложени в сапуни, ароматни соли, ексфолианти и апликации, масла от студенопресовани ядки, пчелен восък, лековита българска кал, луга, билкови екстракти.

Ледена стая
Охлаждаща процедура след затоплянето на организма в сауната или парната баня. Подобрява кръвообращението, засилва имунната система на организма, подпомага освобождаването от стреса, има ободряващ и освежаващ ефект.

Парна баня
Топло (40-50°С) и влажно (100%) затворено помещение, в което кожата става много мека, еластична и подмладена, изчиства се от мъртвите клетки и мазнини. Превъзходно място за възстановяване на силите, очистване на организма от шлаки, закаляване и намаляване на теглото.

Финландска и билкова сауна
Финландската сауна е суха (около 15%) и гореща (90° – 110°С). В нея тялото се нагрява от горещия въздух, стимулира се здравословно изпотяване и организмът се освобождава от холестерола и вредните токсини.
Билковата сауна е еволюция на финландската сауна с по-висока влажност на въздуха (30-40%) и по-ниска температура (60°С), в комбинация от билки, треви и иглолистни клонки. Въздейства благотворно на кръвоносната система, косата и кожата, има приятен пречистващ ефект на дихателните пътища и релаксираща функция.

Солна стая
Каменната солна терапия възпроизвежда естествения микроклимат на солните пещери, като насища средата със солен аерозол с висока концентрация, облекчава и лекува. Халотерапията е 100% чиста и натурална, сигурна и осигурява дълготраен ефект върху организма. Халотерапията може да повлияе на различни заболявания като хронична умора, стрес, респираторни заболявания на дихателните пътища. Солта в солната стая влияе благоприятно на хронични астми, бронхит, пневномия, кашлица, синозит, сезонни алергии, сенна хрема, грип и вирусни инфекции, хронични възпаления на ушите. Но освен това терапията в солна стая ще подобри имунитета Ви и ще повиши тонуса на тялото Ви. Освен това не бива да пренебрегваме и ефекта ѝ върху различни кожни заболявания като псориазис, атопичен дрематит, екземи и други.

Приключенска пещера
Контрастни емоции, породени от цветове, различни водни струи, аромати и температура. Идеален вариант след горещите СПА процедури, който оставя незабравим релаксиращ ефект.

Зона за релакс
Топло, интимно и удобно място, където може да затворите очи и да отпуснете всеки мускул на тялото си в блажена почивка. Тук може да прекарате известно време в уединение, наслаждавайки се на приятна музика или четиво.

Други СПА терапии, на които можете да се насладите в Dream Spa:

  • Класически масажи, пилинги и спа ритуали;
  • Тайландски масаж;
  • Ароматерапия;
  • Антицелулитни и отслабващи терапии;
  • Детоксикиращи терапии;
  • Хидромасажни и ароматни вани;
  • Почистващи, стягащи и подмладяващи терапии за лице.
Translate »
Еко СПА центрове