СПА център Холидей Велинград

СПА и Уелнес центърът е място, в което се съчетават здравословните процедури с приятните усещания. Уникалния СПА център е едно от най – желаните за посещение места в хотела. СПА центърът е разделен на три зони, в които ще направите Вашето тяло и лице неотразимо красиви и привлекателни.

СПА центърът предлага:
Басейн
Витамина бар
Зала за релакс, със свободни и подгряващи лежанки, пейка с курни за крака
Парна баня
Сауна
Хамам масаж
Класичски масажи

Зоната за релаксация и почивка

Вътрешен закрит басейн

Той е неотменна част от един уелнес, защото всичко започва и свършва с водата.

Витамина бар

Съвършено място, за да се насладите на спокойствие и здравословна напитка след забавления в басейна.

Зала за релакс

В зоната за релакс и почивка са разположени свободни и подгряващи лежанки, пейка с курни за крака, шезлонги и легла предоставящи на тялото отдих в разкошно положение. Залата е топла и в нея можете да останете колкото дълго пожелаете и да почивате. Отопляемите лежанки подгряват почиващото тяло и са идеални преди масажни процедури или между други топлинни процедури.

Спа удоволствия

Втората зона е запазена за СПА удоволствия, в която ще се почувствате като най-специалния човек в целия свят, а вашите сетива ще бъдат успокоени и стимулирани. Тук всеки детайл внушава усещане за пълно спокойствие и неповторимо удовлетворение от преживяното.

Парна баня – Калдариум

Помещение от римските терми. Едновременно въздействие на тялото с топлина и влажност (парата може да съдържа и билкови екстракти), стимулира циркулацията на течности в организма и най-пълно и леко почиства кожата. Инхалации на белите дробове и дихателните пътища. Отпускат се мускулите, сухожилията, премахва се болката в ставите.
Калдариумът е меко и ефективно средство за възстановяване на жизнения тонус и борба със стреса.
Температура: около 45° C
Влажност: 35 – 100 % пара с екстракт от лечебни треви
Препоръчвано време за пребиваване: 20 минути, 2 – 3 пъти седмично
Прекъсвания между процедурите: 20 – 30 минути

Сауна

Честите посещения на сауна са идеалното средство против стрес, незаменимо за пречистване на организма от токсини. След сауната може да се извърши процедура със студен душ. Смяната на топли и студени процедури стимулира жизнените функции на организма, повишава съпротивителните му способности, регулира кръвното налягане и подобрява сърдечната дейност.
Температура: 80 – 100° С
Сух въздух на помещението
Препоръчвано време за пребиваване: 2 – 3 сеанса по 5 – 15 минути

Спа процедури

Третата зона е обособена от разнообразни масажни кабинети организирани в самостоятелен сектор осигуряващ пълен покой и дискретност, в които Ви предлагаме съчетание от релаксиращи и оздравителни процедури, с които да се поглезите заслужено.
Тук много успешно са съчетани съвременно оборудване с атмосфера на уют и покой.
Интериорът на масажните кабинети е изцяло съобразен с различните масажи и терапии.
Висококвалифициран персонал с удоволствие обслужва гостите на Спа центъра.

Translate »
Еко СПА центрове