СПА център Victoryia’s House Хисаря

Victoryia’s House СПА

Къща за гости Спа има уникалната възможност да използва един от 22-та извора на Хисаря. Водата извира с температура от 42’С, губи част от топлината си по пътя, но въпреки и всичко пристига на мястото на хотела с всичките си качества и лечебни свойства, които спомагат за лечението на редица заболявания като:
Заболявания на опорно- двигателния апарат.
Заболявания на нервната система.
Обменно-ендокринни заболявания.
Гинекологични заболявания.
Съдови заболявания.
Кожни заболявания.
Заболявания на дихателните органи.
Заболявания на храносмилателните органи.
Заболявания на бъбреците и пикочните пътища.

С оглед безопасността на Вашите деца, в сауните не се допускат деца под 16 г.

Арома парна баня

Аромат на мента успокояващ и омагьосващ.Парната баня оказва пречистващ ефект върху цялото тяло. Облекчава мускулни болки, подобрява дихателни проблеми. Има благоприятен ефект за лечението на астматични заболявания. Също така ускорява метаболизма и процесите на детоксикация.

Хималайска сауна

Комбинацията между боровата гора и специфичното усещане при използването на солната сауна ще Ви донесе неповторимо изживяване. Освен като красив декор, солта, съчетана със затоплено помещение, дарява на организма несравнимо спокойствие. Солните частици успокояват дихателните пътища и лекуват кожните заболявания. „Солната сауна си е напрaво като масаж“ – споделя видният алерголог Leonard Bielory.

Джакузи

Насладете се на прекрасно изживяване в джакузитo с минерална вода, с което разполага . То е идеално място за релакс преди или след СПА процедура. Джакузито с минерална вода е съвършеното съчетание на невероятното удоволствие, което осигурява хидромасажът, с целебните свойства на минералната вода.

Контрастен душ

Хидротерапията с контрастния душ балансира нервите, спомага за терморегулацията и повишава тонуса на цялото тяло.

Находище: „Хисаря – ” Водоизточник: -Каптаж “Чаир баня”

Translate »
Еко СПА центрове